segunda-feira, 11 de novembro de 2013

Γοητευτικά υλικά

Ξεκίνημα της νέας εποχής με επιστροφή σε κλασικές αξίες. Οι πρώτες επιθυμίες του φθινοπώρου είναι ακαταμάχητες.
Βραχιόλι από χρυσό, με μαργαριτάρια, Jina Tsalikian. Σουέντ γόβες, Cheap and Chic, Moschino, Καλογήρου.


Χρυσή γεύση
Απροσδόκητοι συνδυασμοί λάμψης.
Κολιέ από χρυσό, με αμέθυστους και ροζ ζαφείρια, από τη σειρά "Hawaii", Van Cleef & Arpels, Liana Vourakis. Δαχτυλίδι από χρυσό, με μπριγιάν, ροζ ζαφείρια και ροζ οπάλιο, Jina Tsalikian.


Ο κήπος της τέρψης
Μυστηριώδη άνθη πολλών καρατίων.
Σετ από καρφίτσα και σκουλαρίκια, με μαργαριτάρια και μπριγιάν, Kessaris. Φλιτζάνι και πιατάκι τσαγιού από πορσελάνη και χρυσό, Couronnes Imaginaires, creation de Silvita Galcienne Muguet, Liana Vourakis.


Απαστράπτοντα
Ταξίδι στον κόσμο του χρώματος.
Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο, με μπριγιάν, ζαφείρια και αμέθυστο, Πατσέας. Ρολόι από λευκόχρυσο, με μπριγιάν στο καντράν και στη στεφάνη, και λουράκι από δέρμα κροκοδείλου, μοντέλο "Assymetrique 1972 Pave", Vacheron Constantin. Συλλεκτική πορσελάνινη τσαγιέρα, ζωγραφισμένη στο χέρι, Charlotte di Vita, Amadeus.


Σκοτεινή γοητεία.
Η σαγήνη των μαύρων μαργαριταριών.
Κολιέ από γκρι south sea pearls, με κούμπωμα από λευκόχρυσο, Michalis. Χρυσή τσάντα με κρύσταλλα Swarovsky, Rodo, και υφασμάτινη γόβα, Dolce&Gabbana, και τα δύο Καλογήρου.
 
 
 


Γαλάζια όνειρα
Μυστικοί θησαυροί για τους λάτρεις του βυθού.
Κολιέ από south sea pearls, Πατσέας.  Βραχιόλι από μαργαριτάρια, με χρυσό  κούμπωμα, Jina Tsalikian. Ρολόι από χρυσό,  με λουράκι από φίδι, Cartier, Cartier Boutique.  Δαχτυλίδια από ροζ χρυσό, με μπριγιάν  και οπάλιo, Gavello. Πορσελάνινο πιάτο τσαγιού από τη σειρά Les Poupees de Christian Lacroix, Pavillon Christofle. 
 

Nenhum comentário:

Postar um comentário