terça-feira, 19 de novembro de 2013

Φθινοπωρινή σονάτα

Η Χρυσάνθη Ντάφλα αγκαλιάζει  τη ζεστή κομψότητα των τουίντ, παίρνοντας λάμψη από τα νέα κοσμήματα της σεζόν.

Καρφίτσα από λευκόχρυσο, με μπριγιάν  και citrine, σκουλαρίκια από χρυσό,  με citrine και quartz, και δαχτυλίδια από χρυσό,  με citrine, όλα Kessaris. Αλυσίδα  από χρυσό και δαχτυλίδι από χρυσό και μπριγιάν, με chocolate quartz, Michalis. Τουίντ παντελόνι, Patricia Pepe, Ice Cube. Μπλούζα, Red Valentino, Eponymo Via Solonos. Κάπα από τουίντ, Mathew Williamson, Luisa. Δερμάτινη τσάντα, Prada, Carouzos. Ανάκλιντρο και μαξιλάρια, Fendi, Άβαξ.

Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο, με quartz και μπριγιάν,  και παντατίφ από λευκόχρυσο, με μπριγιάν και ημιπολύτιμες πέτρες, Kessaris.  Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο,  με μπλε τοπάζ, Michalis. Βραχιόλι από λευκόχρυσο,  με διαμάντια και σμαράγδια, από τη σειρά Panthere, Cartier, Cartier Boutique. Τουίντ σακάκι, Leonard, και μεταξωτό τοπ, Mathew Williamson, και τα δύο Luisa.

Δαχτυλίδια από χρυσό,  με μπριγιάν και ρουμπίνια, καρφίτσα από χρυσό  με κίτρινα διαμάντια  και ρουμπίνια, και ριβιέρα  από λευκόχρυσο,  με ρουμπίνια, όλα Kessaris.  Κολιέ από μαύρα μαργαριτάρια, μπριγιάν  και ημιπολύτιμες πέτρες, Κατραμόπουλος. Φόρεμα, Julien MacDonald, Eponymo Via Solonos. Ετόλ από αλεπού, Thes Tziveli.  

Nenhum comentário:

Postar um comentário